Skip to content

Skøytemølla har fått vesentlige forbedringer

Vår leverandør, Normill AS har den senere tid benyttet vår mølle til utprøving og testing av nye funksjonaliteter. Disse er nå på plass, og gir brukerne en rekke forbedringer som vi vil tro vil være med på å effektivisere treningen og gjøre den enda mer lystbetont.

De nye funksjonene er:

  • Mulighet for å forhåndsprogrammere en treningsøkt mhp antall drag, lengde på intervallene, stigningsprosent, hastighet og lengde på pausene. Dette vil redusere behovet for å ha med en hjelper/trener til å styre mølla.

  • Det vil nå være mulig å gå en treningsøkt i de forskjellige VM-løypene i Trondheim, samt noen av fjelletappene i Tour de France (f.eks Alpe d’Huez og Mont Ventoux). Løypa i arenaen vil også komme om ikke så lenge.

  • Høydeprofilene er lagt inn, og det er forhåndsprogrammert med en «normal» hastighet. Denne kan overstyres og endres før man starter. Under økten regulerer mølla selv hastighet og stigning for de forskjellige partiene i løypene. I nedoverbakkene vil mølla kjøre med 0 % stigning og 25 km/t, og brukeren må enten stå og henge i sikkerhetsselen eller stå og holde seg i støttebøyler/-stenger. Løypene er også blitt filmet, og det vil etter hvert være mulig å se på skjerm når man går i de forskjellige løypene.

 

Iflg. Normill AS er det ingen av de andre møllene på markedet som har tilsvarene funksjoner.

Det blir meget spennende å se effekten av disse nye muligheten, og vi håper mange av dere har lyst til å teste dette ut. Det være seg utøvere som har ambisjoner om å delta i VM i Trondheim, eller aktive utøvere og mosjonister som etterpå kan si at de har gått VM-løypene og fått følt hvor harde de er.

Booking av time skjer på denne nettsiden under fliken «Rulleskimølle».

Back To Top