INFO

Ambisjon:
Sandnes Arena skal bli et unikt regionalt anlegg for skiskyting og rulleski samt samlingsted for idrett i naturskjønne omgivelser i Melshei.

Fase I
Sandnes skiskytterlag har bygget en moderne skytebane med 26 blinker. Anlegget, slik det står i dag, ble ferdigstilt sommeren 2012. 


Fase II
Sandnes skiskytterlaget (SSSL) og Sandnes idrettslag (SI) gikk sammen våren 2012 for å realisere en ca. 5 km lang rulleskiløype. Arbeidet ble drevet frem av et interim styre med representanter fra SSSL og SI. Klubbene har hatt flere møter med Sandnes kommune og anlegget er regulert inn i kommuneplanen. Vi ser for oss et åpent regionalt anlegg og søker sponsorer/samarbeidspartnere for rulleskiløypen. Utover 2015 ble flere klubber invitert til å samarbeide om utviklingen av anlegget og mot slutten av 2015 ble Figgjo IL, Turrennklubben i Rogaland og Bogafjell Sykleklubb med på laget. Disse fem klubbene eier hver sin like store andel i dette nye aksjeselskapet som i januar 2016 fikk konstituert styret med representanter fra hver eier.


Totalt arealet avsatt i kommuneplanen er på ca.140 dekar og i desember 2015 ble kontrakt med totalentreprenør signert. Målet er å ferdigstille anlegget til Blink 2017 (sommeren 2017).

FACEBOOK:

Hovedsponsor:


Våre sponsorer