Aktiv Skiskyttermiljø

Skrevet klokken 17:40, lørdag 23.juni 2012

Med tanke på et så aktivt skiskyttermiljø og stort antall aktive, og så begrensende antall dager med skiføre - så er vel Sandnes det stedet i landet det er mest logisk med et rulleskianlegg.
Det vil ha stor betydning for rekruttering til sporten å få et moderne rulleski/skiskytteranlegg til området, det vil gjøre skiskyting mer attraktivt - og gi bedre utgangspunkt for ferdighetsutvikling og mestring av grunnleggende idrettsspesifikke ferdigheter.
Det vil gi barn og unge mulighetene til å trene og utvikle sine ferdigheter på rulleski i et sikkert og godt miljø. Større del av rulleskitreninga vil kunne foregå i et trafikksikkert miljø.
Det vil kunne gi Sandnes Skiskytterlag sine løpere muligheten til å konkurrere nasjonalt på sin hjemmebane - gjennom et anlegg som kan arrangere sommer NM i skiskyting!                            
For kretsen, regionen, og Sirdal VGS er det viktigste grunnlaget for både bredde og topp i skiskyting det arbeidet som gjøres lokalt i klubbene. Styrking på anleggssida i Rogaland er absolutt nødvendig i forhold til aktiviteten, og vil være en styrke for hele regionen.
 
Mvh                                           
Roger Grubben
Landslagstrener herrelaget i skiskyting


Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIXAntall visninger: 2771
Del
FACEBOOK:

Hovedsponsor:


Våre sponsorer